Arvonnan voittajan haastattelu

Arvoimme vuoden vaihteessa kaikkien asiakasrekisterimme täyttäneiden kesken 100 euron lahjakortin meille.  Arvonnan voitti Sonja Pakkanen, joka vastaili ystävällisesti muutamiin kysymyksiimme.

Kuva: Sonja Pakkanen

  1. Mikä on mieluisin alusvaatemerkkisi ja miksi?

Mieluisin alusvaatemerkki on ehdottomasti Primadonna. Mielestäni Primadonna liivien istuvuus on täydellinen ja olotila liivit päällä on mukava. Niitä  ei ns. huomaa lainkaan, koska ne eivät paina eikä ahdista mistään. Sen lisäksi ne ovat kauniita ja miellyttävät omaa silmää.  Primadonnat sopivat mielestäni ”muodokkaille” ja niitä löytyy uima-asuinakin.

  1. Milloin olet alkanut käydä meillä Helmessä?

Muistelisin, että olen ensimmäisen kerran ostanut rintaliivit ollessani raskaana 2006. Tuolloin ostin raskauden loppuvaiheessa kahdet kauniit imetysliivit. Sen jälkeen en ole muualta ostanut rintaliivejä.

  1. Miksi asioit meillä?

Käyn Helmessä siksi, että saan sieltä hyvää ja asiantuntevaa neuvontaa ja opastusta. Valikoima on runsas sekä alusvaatteiden että uima-asujen suhteen.  Haluan käyttää hyviä ja tukea antavia liivejä päivittäisessä käytössä sekä urheillessa ja myös uidessa/rannalla.

  1. Viimeiseksi haluaisimme palautetta ja kehitysehdotuksia.

Helmen sijainti on hyvä ja liike sopivan kokoinen. Palvelua aina heti saatavilla. En löydä nyt varsinaisesti mitään kehitettävää.

Terkuin Sonja Pakkanen

Kiitos vastauksistasi Sonja! Paljon onnea vielä voitosta ja tervetuloa ostoksille!