Suomen paras alusasuliike

Naisten alusasuliike Helmi on perustettu vuonna 1988 Rauman kauppatorin laidalle. Yrityksen keskeinen perustamisajatus oli palvella jokainen asiakas miellyttävästi ja asiantuntevasti ja tarjota asiakkaille mittava sekä laadukas tuotevalikoima. Tätä punaista lankaa yritämme edelleen toteuttaa, jotta jokainen asiakas lähtisi liikkeestä tyytyväisenä mielekkään sekä sopivan tuotteen kanssa. Tämä yksilöllinen ja vuosien kokemukseen pohjaava asiantunteva palvelu on mielestämme asia, joka erottaa meidät muista alusasuliikkeistä tai esimerkiksi netistä ostettaessa. Alusasut ja uima-asut ovat tuotteina paljastavia, intiimejäkin ja vaativat täydellistä istuvuutta, jotta tuote on miellyttävä kantaa ja jotta se ilahduttaa itseä, antaa jopa itsevarmuutta.

Helmi sijaitsi muutamia vuosia torin laidalla pienessä liiketilassa ja kun torin toiselta laidalta vapautui isompi liiketila, muutimme parempiin tiloihin, mitkä mahdollistivat entistä isommat valikoimat ja paremmat sovitustilat. 

Tällä hetkellä liikkeen yrittäjänä toimii Tinja Koivuviita, joka jatkoi yrityksen pyörittämistä anoppinsa Regina Koivuviidan jälkeen. TInja on ollut töissä Helmessä jo lähes 20 vuotta, joten tuotevalikoima ja alusasutrendit ovat tulleet tutuiksi jo pitkältä aikaa. “Haluan ostaa liikkeeseen myyntiin laadukkaita joka makuun sopivia tuotteita, joiden valmistajista meillä on pitkä kokemus. Tämä takaa monipuolisen valikoiman sekä toimivuuden takuuvaihtoasioissa, mitkä onneksi ovat hyvin harvinaisia.”

Meillä Helmessä arvostetaan, että jokainen asiakas ja maku on erilainen. Siksi myymme tuotteita aivan sieltä kärkipäästä hyvinkin edullisiin tuotteisiin. Myymme proteesiliivejä ja teemme liivien muokkauksia sekä korjauksia kaikkiin tarpeisiin. Jos meidän valikoimistamme ei löydy juuri asiakkaan haluamaa tuotetta, yritämme tilata sen hänelle. 

Kuten alussa sanottu, tavoitteemme on palvella jokainen asiakas niin, että hän on tyytyväinen valitsemaansa tuotteeseen ja palveluun. Haluammekin vaatimattomasti olla koko Suomen paras alusasuliike!

Haluamme Helmessä kehittää jatkuvasti toimintaamme, siksi haluamme kuulla myös sinusta. Laita viestiä toiveistasi, anna palautetta somessa, tule käymään ja moikkaamaan ihan muuten vaan. Mitä paremmin tunnemme asiakkaidemme mieltymykset, sitä paremmin osaamme teidät palvella!

Terveisin: Tinja Koivuviita