Esittelyssä: Susanne

Tässä juttusarjassa esittelemme henkilökuntamme ja liiketilammekin vähän tarkemmin. Markkinoimme liikettämme miellyttävän palvelun erikoisliikkeenä, joten palvelun ja myynnin pitää olla meillä jokaisella käynnillä korkealuokkaista. Haluamme ajatella, että parhaimmillaan asiointi Helmessä on kokemus. Kokemus, jonka aikana saat unohtaa hetkeksi muut mielessä pyörivät asiat ja nauttia ystävällisestä, ammattitaitoisesta myyjästä, joka löytää sinulle sopivan tuotteen haluamasi näköisenä.

Kukin henkilökunnan jäsen esitellään omassa jutussaan kerran kuussa. Toivottavasti bongaat itsellesi tutun ystävän. 🙂

Ensimmäisenä vuorossa on “tuorein tapauksemme” Susanne. Etsimme reilu neljä vuotta sitten uutta työntekijää joukkoomme. Tavoitteemme oli löytää reipas, nuorekas, palveluhenkinen ja opinhaluinen myyjä joukkoomme. Myyjä, joka tietäisi nuoremman asiakaskunnan maun ja toiveet, osaisi auttaa sosiaalisen median sisällössä ja haluaisi vielä oikeasti työskennellä meillä. Ei siis pieni vaatimuslista!

Löysimme mielestämme täydellisen työntekijän, joka on osoittautunut kaikki nuo kriteerit täyttäväksi ja meille ihan kullan arvoiseksi!

Kuten mainittu, 27- vuotias Susanne on ollut meillä Helmessä nyt neljä vuotta lokakuussa. Ennen sitä hän oli ruokakaupassa töissä, joten palveluammatti oli hänelle ennestään tuttu. Vapaa-aikana Susanneen voi törmätä Walimon jumpissa tai perheeseen kuuluvien avomiehen ja koiran kanssa lenkillä.