Esittelyssä: Tinja

Viimeisenä Helmen väestä esittäytyy yrittäjä Tinja Koivuviita. 

Olen 42-vuotias syntyperäinen raumalainen ja ennen Helmeen tuloa olen työskennellyt hetken mm. vanhainkodissa ja vaatekaupassa. Helmeen olen kuitenkin tullut kesätöihin jo 15-vuotiaana. Siitä asti olen ollut liikkeessä myyjänä ensin osa-aikaisesti ja myöhemmin sitten kokopäiväisesti. 

Olen tullut liikkeeseen mieheni Mikon kautta, jonka äiti Regina oli aikaisemmin Helmen yrittäjä. Meillä oli Mikon kanssa jo suunnitelmia, että koulujen jälkeen muutamme muualle, mutta kun Regina ja hänen miehensä Hannu rupesivat ehdottamaan, että jäisin yrittäjäksi Helmeen, totesimme että suunnitelma muuttuu ja elämä rakennetaan Raumalle. Sukupolven vaihdosta ruvettiin suunnittelemaan, toteutettiin ja olen nyt ollut sitten yrittäjänä jo pian kahdeksan vuotta. Näin jälkikäteen on helppo todeta, että onneksi jäimme. Täällä on ollut hyvä kasvattaa lapsia, suunnitella ja toteuttaa omia unelmiaan. 

Olen vuosien varrella tutustunut satoihin asiakkaisiin, oppinut myyjän sekä yrittäjän ammatista koko ajan uutta, ihan tietysti näihin viime hetkiin asti. Niin se kai silti onkin, että elämä opettaa jatkuvasti. 🙂

Kotona minulla on mies ja kaksi lasta. Tässä kuva minusta, Mikosta ja 13v tyttärestämme Stellasta. Kuvan on ottanut 11-vuotias tytär Lotta. 

Helmi on meille perheyritys. Minä tietysti yrittäjänä teen parhaani, että palvelumme ja tuotteemme ovat asiakkaita miellyttävällä tasolla ja että henkilökuntamme viihtyy ja voi hyvin. Ilman hyvää henkilökuntaa tästä ei tulisi mitään. Mikko auttaa liikkeen taustalla ja mahdollistaa yrittämisen pyörittämällä lapsiperheen arkea. Stella on ollut innokkaasti tutustumassa liikkeen arkeen esimerkiksi viime kesänä pihamarkkinoilla ja auttelee välillä äitiä hyllyttämään sekä siivoamaan. Lotta on ollut lasten tuotteiden mallina Stellan kanssa ja jo pienestä pitäen hän on ajatellut, että isona hänestä tulee äidille autokuski. 😀 Saas nähdä muuttuvatko suunnitelmat vielä ajan kuluessa… 

Vapaa-aikanani viihdyn ystävien seurassa. Nautin, kun saan kutsua ystäviä kotiin, syödä ja nauttia, saunoa ja uida. Olen kovin kotikeskeinen. Koti ja perhe ovat minulle tärkeitä. Turvapaikkoja, joissa saan hengähtää, jakaa ilot ja surut. 

Olen kiitollinen, että saan toimia yrittäjänä Alusasuliike Helmessä. Olen myös onnellinen siitä, että liikkeemme on tärkeä meille sekä teille. Ilman teitä mikään tästä ei olisi mahdollista. Haluankin siis kiittää jokaista teistä rakkaista asiakkaistamme lämpimästi! Ponnistelemme jatkossakin, että pystymme palvelemaan teidät niin, että meiltä Helmestä lähtee tyytyväinen ja toivottavasti jopa onnellinen asiakas.

-Tinja