Kesän juhliin !

Ajattelimme Koronasta huolimatta kirjoittaa aiheesta “ Mitä laittaa juhlavaatteen alle”. Tietysti kaikki toivomme, että tämän hetkinen rokotusohjelma alkaa vaikuttaa, tartuntatilastot pienenevät ja voimme keväällä ja kesällä pitää jo edes pienimuotoisia juhlia.

Tämä kulunut, valitettavan erikoinen vuosi on myös muuttanut meidän naisten vartaloita; toisilla on ollut enemmän aikaa liikkua ja kilot ovat ehkä karisseet. Toisilla taas kiloja on kertynyt syystä tai toisesta. Itsekin kuulun tähän jälkimmäiseen ryhmään. 😀 Mutta ei huolta, sillä juhlavaatteen alle löydät meiltä vaikka mitä ihanaa jokaiselle vartalonmallille, halutessasi myös huomaamatonta.

Valikoimistamme löytyy paljon erilaisia bodyja kaarituella ja ilman, on ihania pitsejä tai jos pukusi alta ei saa näkyä mitään, löytyy myös pitsittömiä vaihtoehtoja. Löytyy housuliivejä, korsetteja, toppeja. On olkaimettomia, niskalenkillisiä sekä ristiinmeneviä liivejä riippuen siitä, mitä vaatteesi vaatii.

Tässä alla on muutamia kuvia erilaisista pitsisistä ja pitsittömistä ihanuuksista juhlaasi. Tervetuloa liikkeeseen katsomaan myös kaikki muut herkut sekä pohtimaan kanssamme, mitä juuri sinun juhlapukusi alle kannattaa laittaa.

Mukavaa alkavaa kesää kaikille!

T. Tinja Koivuviita, Alusasuliike Helmi