Me Helmessä nautimme kesästä!

Ostamme vuosittain mittavat valikoimat kesään sopivaa vaatetusta aina alusasuista uima-asuihin ja rantavaatteisiin. Koska kaikki artikkelit eivät aina myy loppuun, olemme päättäneet kierrättää varastoamme myymällä tuotteitamme pihalta edullisesti jo aiemmilta vuosilta tuttuun tapaan.

Pihamarkkinoilla meillä on yleensä vähintään kaksi myyjää palvelemassa kierteleviä asiakkaita halutessaan. Tuotteita on viidestä eurosta ylöspäin ja tavaraa on aivan laidasta laitaan. Pihamarkkinoiltamme löydät uikkareita, bikineitä, alusasuja, yöasuja, aamutakkeja, rantavaatteita, ym. Pihamarkkinoille kannattaa tulla aina piipahtamaan, sillä lisäämme niiden valikoimiin usein uusiakin tuotteita, joita saat ostaa tällöin todella edullisesti.

Muistathan, että kaikki aleuikkarit ja -bikinit meillä myydään vain pihamarkkinoilla. Uutuudet ja normihintaiset tuotteet löydät sisältä.

Koska pihamarkkinamme ovat säästä riippuvaiset, teemme päätöksen usein aivan loppumetreillä. Voitkin seurata pihamarkkinoidemme pitopäiviä sometileiltämme Facebookissa, Instagramissa ja aina myös Länsi-Suomessa. Yleensä pihamarkkinamme ovat avoinna klo 10-17. Pitsiviikolla toivottavasti useampana päivänä.

Tervetuloa tekemään edullisia löytöjä mukavasti ilmastoituun liikkeeseemme!