Nyt ne ovat auki. Nimittäin ihka uudet Helmen kotisivut.

BOOM! https://alusauliikehelmi.fi/

Kotisivujen pääasiallinen funktio on mielestämme informaation löytyminen helposti. Sellaiset että sieltä löytää helposti etsimänsä tiedon, on sitten kyseessä osoite, aukioloajat tai tuotevalikoima. Meidän tapauksessamme niiden soisi olla myös visuaalisesti vetoavat, koska myymämme tuotteet ovat niin kauniita. Sivujen pitää myös ehdottomasti toimia kaikilla laitteilla.

Tällaisia asioita me siis lähdimme hakemaan uusille sivuille, koska pidimme niitä tärkeinä. Lisäsimme muutamia asiakasarvosteluja suoraan Googlesta, koska pidimme niitä tärkeinä ja olemme kiitollisia, jopa ylpeitä asiakasarvioistamme. Itsekin sitä katsoo lomalle lähtiessä ihmisten arvioita hotelleista tai ravintoloista, miksei siis myös alusvaateliikkeistä.

Yhteistyökumppanina tässä projektissa meillä oli Mediakumppanit, raumalainen markkinointi- ja mainostoimija, joka on suhteellisen uusi toimija, vaikka taustatekijöillä vankka kokemus alalta jo onkin. https://mediakumppanit.fi/

Tiivistä yhteistyötä tehtiin Hanna Kartan kanssa, joka osoittautui niin positiiviseksi, idearikkaaksi ja yhteistyökykyiseksi, kuin vain voi. Hannalla oli selkeät mielipiteet, palautetta omista ideoista sai ja sitä kuului antaa myös takaisin. Kaikki onnistuu, joskin tällä ja tällä tavalla se olisi järkevämpi ja toimivampi, kuului useasti Hannan suusta. Koska oma kokemus tällaisista asioista on minimaalinen, on tärkeä saada suoraa palautetta mitä on järkevä tehdä ja mitä ei. Myös ideoita Hanna antoi ihailtavasti. Tässä Hanna Mediakumppaneiden sivuilta lainatussa kuvassa.

Valtava kiitos sinulle Hanna ja koko Mediakumppaneiden väki!

Käy tutustumassa sivuihimme ja laita meille palautetta! Mikä toimii, mikä ei?