Sparkling Night 2021

6.11. pidettiin  taas vuosittainen Sparkling Night- muotinäytös. Tällä kertaa – itse asiassa jo toista kertaa “sattuman sanelemana”- ikkunanäytöksenä. Edellisistä vuosista poiketen tapahtuma laajeni koko viikonlopun pituiseksi nimensä mukaiseksi Sparkling weekendiksi. Perjantaina Posellissa esitelmöi iki-ihana Sami Sykkö aiheesta “Näin säkenöit juhlissa”.

Lauantaina ihmiset kerääntyivät Vanhaan Raumaan ihastelemaan kuluvan syksyn ja talven muotia mukana olevien kivijalkaliikkeiden ikkunoista. Meillä Helmessäkin oli mukana yhdeksän ihanaa mallia. Osa jo vanhoja konkareita, osa ihka ensimmäistä kertaa mukana. On aina niin miellyttävä huomata, miten alkuun jännittävä tilanne pikkuhiljaa muuttuu miellyttäväksi ja ehkä koko elämän mittaiseksi mukavaksi muistoksi. 

Olemme olleet mukana jo monta kertaa. Näytös vaatii paljon, mutta antaa vielä paljon enemmän. On lupahakemuksia, lehtiliitettä, mainoskampanjaa, liikenteen sulkemista, valojen ja sähköjen järjestelyä ynnä muuta. Häslinkiä ja roudattavaa viikkojen ajan. Mutta se palaute, joka ihmisiltä, asiakkailtamme, malleilta, yhteistyökumppaneiltamme, niin monelta taholta tulee, on jotain aivan ihanaa. Ihmiset nauttivat, että pieni porukka yrittäjiä näkee vaivaa ja järjestää pimeyden keskelle valoa, ääntä ja tapahtumaa pienessä kaupungissa. Siinä määrin, että se ylittää kansallisen uutiskynnyksen ja tuo Raumaa tunnetuksi koko Suomessa. 

Nautimme joka kerrasta. Toivottavasti tulevaisuus pitää sisällään vielä monta uutta Sparkling- tapahtumaa! Tässä muutamia muistoja vuosien varrelta: