Tässä me tytöt ollaan. Ihan sinua varten! :)

Mielestämme yksi palvelumuoto meillä on suhteellisen vähän käytetty vaihtoehto:
Voit nimittäin varata meiltä ihan oman asiakasillan täysin sellaisena kuin haluat, veloituksetta!

Jos kiinnostut tuotteestamme netissä tai paikan päällä, mutta syystä tai toisesta et juuri nyt ehdi sitä sovittamaan, ota meihin yhteyttä ja sovi aika!

Tässä eräs kiinnostava tuote, Lingadoran (54,95)

Kerää perheesi naisista tai lähipiiristäsi pieni porukka (5-10) ja sovi kanssamme asiakasilta. Voimme katsella ja sovittaa rauhassa haluamianne tuotteita. Jos teillä on vaikka yhteinen matka tulossa, voimme katsoa ulkovaatteiden alle lämmintä kerrastoa, uikkareita kylpylään ja alusvaatteita tai yöasuja vaikka siihen romanttiseen hetkeen tai ihan vain, koska kaikistahan hyvin istuvat ja laadukkaat alusvaatteet ovat ihania!

Rajoitusten tästä hieman höllentyessä kokoa vaikka työpaikalta oikein kunnon kööri (10-20) ja lähde meille etkoilemaan ennen illanistujaisia! Me tarjoamme kuohuvaa ja pientä purtavaa. Järjestämme vaikka muotinäytöksen, jos näin sovitaan! 🙂

Lähtökohtaisesti asiakasillat ovat maksuttomia. Jos kuitenkin haluatte paljon tarjoilua tai esimerkiksi muotinäytöstä, joudumme omat kulumme niistä veloittamaan. Toki jokainen porukka ja ilta on erilainen, joten jos ryhmänne oikein innostuu ostamaan, emme tietenkään veloita tarjoiluista tai malleista, vaan olemme iloisia tehdyistä kaupoista ja onnistuessamme tarjoamaan teille mieluisan illan.

Jokaiseen iltaan sovitaan erikseen alennusprosentti.

Ole siis rohkeasti yhteydessä minuun (0408419995, tinja.koivuviita@alusasuliikehelmi.fi) ja sovi oma ihana hetkesi haluamallasi tavalla!

T. Tinja